Google mijn bedrijf

Met Google Mijn Bedrijf kunt u eenvoudig uw vermelding maken en updaten, en uw bedrijf van de beste kant laten zien om nieuwe klanten te werven. Google Mijn Bedrijf biedt u de tools om uw vermelding te updaten en contact te leggen met klanten vanaf uw telefoon, tablet of computer – helemaal gratis. Aanmelden doe je hier: Google Maps

Google Mijn Bedrijf maakt het voor potentiële klanten eenvoudig om uw bedrijf te vinden en in contact te komen wanneer ze Google Zoeken en Maps gebruiken. Wanneer u een bedrijfsvermelding maakt en verifieert, kun je bepalen hoe je bedrijf wordt weergegeven op Google, zodat je een ​​goede eerste indruk maakt, en kun je jouw informatie actueel houden. Wanneer mensen u vinden op Google, verkrijgt u insights over het gedrag van klanten, evenals over hoe ze uw bedrijf ontdekken en er interactie mee hebben.

Google adviseert zelf om met een 3de partij samen te werken. Wat kan WESAYO als 3de partij voor jou onderneming betekenen?

*Deskundig advies.

*Actuele vermelding

*Insights over klanten

* Op reviews reageren

Heb je al een Google Mijn Bedrijf maar nog niet geclaimd/geverifiëerd? Doe dit even of laat het door ons regelen en wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf met complete informatie goed op Google zoeken en Google Maps komt.

Google laat op dit moment 3 lokale resultaten zien bij Google Maps als je zoekt op jou dienst en plaats. Of je bij deze 3 posities staat is afhankelijk van verschillende factoren.

Relevantie

Relevantie geeft aan hoe goed een lokale vermelding overeenkomt met datgene waarnaar iemand zoekt. Als u volledige en gedetailleerde bedrijfsinformatie toevoegt, kan Google uw bedrijf beter begrijpen en relevante zoekresultaten voor uw vermelding bepalen.

Afstand

Precies wat het woord zegt: hoe ver is elk potentieel zoekresultaat verwijderd van de locatieterm die in een zoekopdracht is gebruikt? Als een gebruiker geen locatie opgeeft in de zoekopdracht, berekent Google de afstand op basis van wat we over de locatie van de gebruiker weten.

Prominentie

Prominentie geeft aan hoe bekend een bedrijf is. Prominentie wordt ook gebaseerd op informatie die Google via internet (zoals links, artikelen en adres- en telefoonboeken) over een bedrijf heeft verzameld. Deze 3 factoren hebben invloed op je lokale SEO WESAYO kan ervoor zorgen dat je bij de 3 posities van Google Maps komt en dat je: meer website bezoeken ontvangt – dat ze je vaker bellen en dat klanten meer navigeren naar je lokatie.

Vragen of interesse? Neem contact met ons op.

 

Google mijn bedrijf instellen

X