WESAYO: SEO-bureau voor hogere posities in Google

Veel MKB-ondernemers lopen klanten en omzet uit hun website mis. Ze hebben al hun zaken op orde, behalve één van de belangrijkste: SEO, ook bekend als zoekmachine-optimalisatie. Met SEO zorg je ervoor dat jouw website hoger in de zoekresultaten van Google komt. WESAYO is een SEO-bureau dat jou helpt aan:

✓ Hogere plek in de zoekresultaten van Google

✓ Bekendheid van jouw onderneming

✓ Meer omzet uit je website

Wil je direct aan de slag met om hoger in Google te komen? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek.

Meer aanvragen en meer klanten

Je werkt hard aan een goede website, maar je ziet er geen resultaten van. Of niet de resultaten die je verwacht of die je hoort van andere ondernemers. Met goede SEO haal je duurzaam hoge posities in Google, wat je aanvragen en klanten oplevert. Wat zou dat betekenen voor jou?

SEO is simpel, goede SEO is ingewikkeld

Een goed SEO-bureau maakt veel voor je mogelijk. Maar hoe werkt SEO eigenlijk? In de basis is het simpel. Jouw website moet aansluiten bij de zoekvraag van de Google-gebruiker; jouw potentiële klant.

Denk er maar eens over na – trek de schoenen van jouw klant aan, en bekijk je eigen website:

  • Is het voor de klant in een oogopslag duidelijk wat jij verkoopt?
  • Is jouw website gebruikersvriendelijk?
  • Overtuig jij de bezoeker waarom hij bij jou moet kopen?
  • Is de tekst zo duidelijk dat de bezoeker geen vragen meer heeft?

Twijfel je of het antwoord op éen van deze vragen ‘ja’ is? Dan is je website niet geoptimaliseerd. Daar werken wij samen met jou aan. Is de concurrentie hoog, dan komen we in een complexere situatie en zoeken we de details waarin de concurrentie het beter doet, om zo te werken aan het verslaan van jouw concurrenten. Wij helpen jou beter gevonden te worden op Google en bezoekers om te zetten in klanten.

De zoekvraag van jouw klanten

Alles begint bij die éne zoekterm, de zoekvraag die jouw klant in Google invoert. Wij doen uitgebreid onderzoek naar welke zoekterm het best aansluit bij jouw klanten. Zo vinden zij wat ze zoeken, en krijg jij meer tevreden klanten binnen. Dat is wat je wilt, toch?

Een SEO-bureau dat met je meedenkt

Kost het optimaliseren van jouw website te veel moeite of kom je er niet aan toe? Begin je al te zweten bij het woord SEO? Geen nood, wij leggen het je allemaal uit in begrijpelijke taal en helpen je hoger te komen in Google. Heb je nog geen website, dan kun je ook bij ons terecht voor webdesign. Welke vraag je ook hebt, we denken graag met je mee.

Beste SEO-bureau in de regio?

Vanuit Weert werken wij voor MKB-ondernemingen in de gehele regio. Van Weert tot Budel en Eindhoven via Helmond door naar Roermond. Daar ligt onze focus. Zijn wij het beste SEO-bureau in de regio? Googel op ‘seo weert’ en wij staan hoog in de Local Pack met mooie reviews. En ook organisch staan we uiteraard in de top 10.

Niet alleen regionaal

Natuurlijk werken we niet alleen regionaal, dankzij internet zijn we bereikbaar voor iedereen. Wil je aan de slag met zoekmachine-optimalisatie, neem dan zeker contact op.

SEOvertuigd?

SEO is dus de kunst van het vindbaar maken van jouw bedrijf. Met goede zoekmachine-optimalisatie krijg je makkelijker omzet uit je website. WESAYO helpt jou aan meer leads en klanten via jouw website. Wij behandelen jouw website alsof het onze eigen website is. Ben je klaar om vooruit te gaan? Vraag dan nu een offerte aan.

X